لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است

10 مورد از مهم ترین خواص هل

layer
تاریخ بروزرسانی:
۱۳ بهمن ۱۴۰۳
زمان مورد نیاز برای مطالعه:
5دقیقه

هل گیاهی است که از خانواده زنجبیل است و اغلب به عنوان ادویه در غذاها استفاده می شود. منشا آن کشور هند است اما امروزه در سراسر جهان در دسترس بوده و استفاده می شود. این ادویه که دارای عطر و طعم قوی بوده و طعمی به شدت شیرین، نعنایی و خوش طعم دارد، به عنوان ملکه ادویه ها شناخته می شود. هل امروزه در ردیف گران ترین ادویه جات در جهان قرار دارد و در زمان های قدیم یک گیاه دارویی در نظر گرفته می شد.
این ادویه به خاطر عطر و طعم خود در دستور العمل های متعددی از غذاهای تند گرفته تا دسرها و نوشیدنی ها استفاده می شود.

ارزش غذایی هل

هل حاوی چندین نوع ویتامین، مواد معدنی و همچنین مقداری فیبر است. همچنین کربوهیدرات و کالری بسیار کمی دارد. یک قاشق غذاخوری هل آسیاب شده حاوی مواد مغذی زیر است:

  • کالری: 18

  • چربی کل: 0.4 گرم (گرم)

  • کربوهیدرات: 4.0 گرم

  • فیبر: 1.6 گرم

  • پروتئین: 0.6 گرم

همچنین حاوی مقادیر زیر از ویتامین ها و مواد معدنی است:

  • پتاسیم: 64.9 میلی گرم (میلی گرم)

  • کلسیم: 22.2 میلی گرم

  • آهن: 0.81 میلی گرم

  • منیزیم: 13.3 میلی گرم

  • فسفر: 10.3 میلی گرم

خواص دارویی هل

 هل حاوی موادی است که خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی داشته و برخی از باکتری ها را از بین برده، ورم را کاهش داده و به سیستم ایمنی بدن کمک می کند. هل برای دیابت، کلسترول بالا، تجمع چربی در کبد در افرادی که الکل مصرف کرده اند و همچنین بیماری کبد چرب غیر الکلی یا NAFLD استفاده می شود. در این نوشته با برخی از مهم ترین و شاخص ترین خواص هل آشنا می شویم.

1.    هل برای افرادی که فشار خون بالا دارند مفید است. این ادویه به دلیل داشتن آنتی اکسیدان و خاصیت ادرارآوری که دارد فشار خون را کاهش می دهد. 

2.    ترکیبات موجود در هل نقش مهمی در مبارزه با سلول های سرطانی ایفا می کنند. پودر هل می‌تواند فعالیت آنزیم‌های خاصی را که به مبارزه با سرطان کمک می‌کنند، افزایش دهد. این ادویه همچنین توانایی سلول های کشنده طبیعی برای حمله به تومورها را افزایش می دهد. این ادویه نمی تواند جای درمان سرطان را بگیرد، اما برخی مطالعات نشان می دهد که می تواند در مبارزه با سرطان نقش مهمی داشته باشد.

3.    هل از ابتلا به بیماری های مزمن جلوگیری کرده و همچنین با انواع التهابات مبارزه می کند. آنتی اکسیدان هایی که به وفور در هل یافت می شوند، از سلول ها در برابر آسیب محافظت کرده و از بروز التهاب جلوگیری می کنند.

4.    مهم ترین خاصیت هل در رفع مشکلات معده، توانایی احتمالی آن در التیام زخم است. هزاران سال است که هل برای کمک به هضم غذا استفاده شده و اغلب برای تسکین ناراحتی، تهوع و استفراغ با سایر ادویه های دارویی مخلوط می شود.

5.    هل خاصیت ضد باکتریایی داشته و عفونت را درمان می کند. بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است عصاره‌ها و اسانس‌های هل دارای ترکیباتی هستند که با چندین سویه رایج باکتری‌هایی که در ایجاد عفونت های قارچی و مسمومیت غذایی دخیل هستند مبارزه می‌کنند.

6.    هل تنفس فرد را بهبود داده و ترکیبات موجود در آن به افزایش جریان هوا به ریه ها کمک می کند.

7.    ترکیبات موجود در هل سطح قند خون را کاهش داده و به تنظیم سطح گلوکز و انسولین از طریق مهار آنزیم های گوارشی کمک می کند.

8.    آنتی اکسیدان موجود در هل علاوه بر خواص گفته شده، از بزرگ شدن کبد جلوگیری کرده، اضطراب را کاهش داده و حتی سبب کاهش وزن می شود. بزرگ شدن کبد می تواند خطر ابتلا به کبد چرب را افزایش دهد. بهبود عملکرد قلب از دیگر خواص هل است.

9.    دانه های هل به دلیل خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خود در بهبود سلامت دهان و دندان  تاثیر زیادی دارند. هل به مبارزه با باکتری های موجود در دهان که یکی از دلایل رایج بوی بد دهان، حفر ‌ها و بیمار ‌های لثه و عفونت لثه است، کمک می کند.

10.  هل دارای خواص ضد افسردگی است و به آرامش ذهن کمک می کند. مصرف هل علائم اضطراب را کاهش می دهد.

استفاده از هل به عنوان ادویه و طعم دهنده برای اکثر افراد بی خطر بوده و رایج ترین روش استفاده از آن در پخت و پز است. هل اغلب به شیرینی های زنجبیلی و نان افزوده می شود. می توانید هل را با چای ترکیب کرده و یا به صوت دمنوش زعفران و هل مصرف کنید. در صورت داشتن هر گونه بیماری از قبل حتماً قبل از افزودن هل به رژیم غذایی با پزشک خود مشورت کنید.

سخن آخر

برای بهره مندی از خواص هل می توانید در غذاها و خوراکی های متنوع از هل استفاده کنید. صنایع غذایی ناصر با استفاده از بالاترین استاندارهای موجود و بهترین کیفیت هل سبز پاکتی را روانه بازار کرده است.

مقالات مرتبط

layer

تماس با ما

آدرس:
تبریز، جاده تهران، بعد از پلیس‌راه تبریز-تهران، شهرک صنعتی عالی نصب، انتهای خیابان صنعت یک
طراحی و اجرا توسط:BeMance.ir